15.5.07

KNÍŽECÍ GULÁŠ

Potřebujeme: 750 g vepřové kýty, pepř, sůl, 20 g hladké mouky, 75 g slaniny, 125 g cibule, 2 dl vývaru, 200 g žampionů, 30 g rostlinného tuku, 100 g uherského salámu.
Kýtu nakrájíme na silnější nudličky, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Na nakrájené a rozpuštěné slanině zpěníme pokrájenou cibuli, vložíme maso, orestujeme, podlijeme vývarem a podusíme. Žampiony nakrájíme na plátky, na tuku je orestujeme a dáme do guláše chvíli povařit. Těsně před koncem přidáme na nudličky nakrájený uherský salám a prohřejeme. Podáváme s hranolky, kroketami, rýží a zeleninovým salátem.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: KNÍŽECÍ GULÁŠ