Plněný pstruh
Suroviny Postup4 vykuchaní pstruzi
200 g smetanového sýru
1 lž hořčice
2 stroužky česneku
1 citrón
olivový olej
sůl
směs barevných pepřů
mletá paprika
provensálské koření
směs sekaných bylinek
petrželka na ozdobu
salát:
1 hlávkový salát
3 vejce natvrdo
2 pórky
3 rajčata
2 cibule
100 g oliv
olivový olej
ocet
sůl Pstruhy omyjeme a osušíme. Smetanový sýr rozmícháme se solí, se směsí pepřů, provensálským kořením a hořčicí. Takto ochuceným sýrem pstruhy naplníme. Česnek nasekáme najemno, přidáme olej, sůl, směs pepřů, sekané bylinky a mletou papriku. Promícháme a touto směsí pstruhy potřeme a dáme grilovat. Hotové zdobíme citronem a petrželkou.
Salát:
Salát opereme, necháme okapat a nakrájíme spolu s pórky, rajčaty, cibulí a vejci. Přidáme olivy, osolíme a promícháme se zálivkou připravenou z oleje a octa.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home