12.8.06

Kachní prsa na vejvodův způsob

Suroviny Postup
4 řízky z kachních prsou
2 pomeranče
250 ml smetany
pomerančový likér
škrobová moučka
olej
sůl
pepř
lístky máty
300 g širokých nudlí Kachní prsa osolíme, opepříme a restujeme kůží naspod asi 7 min. Obrátíme a orestujeme i z druhé strany. Pomeranče spaříme, kůru jemně nakrájíme a šťávu vymačkáme. Z pánve slijeme tuk, přidáme pomerančovou šťávu a likér. Promícháme, přilijeme smetanu a přidáme škrobovou moučkou. Povaříme, dochutíme a vmícháme ještě pomerančovou kůru. Podáváme s vařenými, širokými nudlemi.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: Kachní prsa na vejvodův způsob