Naložená kapusta s česnekem
Potřebujeme:1 menší kapustu, česnek, -extra pan. olivový olej , -nepasterizovanou sójovou omáčku (Shoyu, Tamari) , -kopr, nebo jiné koření , -šťávu z půlky citronuPostup: Kapustu nakrájíme na drobnější kousky, vložíme do mísy a hojně prolijeme olivovým olejem. Přidáme utřený česnek, koření, citronovou šťávu a sojovou omáčku. S tou buďte opratrní, je velice výrazná a slaná a stačí jí jen málo. Nemusí se sice používat vůbec, ale dodá salátu dráždivou chuť, což ocení hlavně začínající vitariáni. Celou směs pak dobře promíchejte a nechte uležet v chladničce pár hodin. Je dobré směs občas promíchat. Do této uleželé směsi pak můžete přidat další ingredience, skvěle se hodí avokádo a rajče. Dobrou chuť
0 Comments:
Post a Comment
<< Home