24.8.06

Králičí rolka

s omáčkou z portského
Suroviny Postup
4 ks králičích stehen
8 plátků anglické slaniny
2 lž. hořčice
5 lž. portského vína
olivový olej
sůl
nasekaná petrželka
500 g rýže
150 g šunky
1 konzerva zeleného hrášku Králičí stehna vykostíme. Maso osolíme, proložíme plátky slaniny, srolujeme a spíchneme párátkem. Rolky opékáme na rozpáleném oleji. Když jsou měkké, tak je vyndáme a do výpeku přidáme hořčici, vlijeme portské víno a povaříme. Nakonec vmícháme nasekanou petrželku a touto omáčkou přelijeme rolky v pekáčku a dáme ještě na 20 min do trouby.
Podáváme se šunkovou rýží s hráškem.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: Králičí rolka