16.4.07

Čili kuře s paprikou

INGREDIENCE
500 g kuřecí prsa, 1 cibule, 150 g žluté papriky, 150 g červené papriky, 150 g zelené papriky, 2 feferonky, 2 lžíce rostlinného oleje, sklenka sterilovaných fazolí s chilli, sklenka sterilované kukuřice, 250 ml vývaru z masa, lžička sladké papriky, cukr krystal, 2 stroužky česneku, 1/2 lžičky koriandru, špetka soli, cayenský pepř, pažitka, petrželka, meduňka
POSTUP PŘÍPRAVY
Maso nakrájíme na malé kostičky. Cibuli oloupeme a drobně nasekáme. Papriky a feferonky rozpůlíme, zbavíme jadérek a omyjeme. Obojí nakrájíme na tenké nudličky. Maso společně s cibulí osmahneme na oleji. Přidáme pokrájené papriky a feferonky a krátce podusíme. Fazole a kukuřici slijeme a necháme okapat.
Omáčka: do vývaru přimícháme papriku, cukr, prolisovaný česnek a koriandr. Vše zalijeme 500 ml vody a asi 25 minut povaříme. Omáčkou zalijeme maso s paprikami, přidáme cayenský pepř a bylinky.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: Čili kuře s paprikou