14.1.07

Italský salát

Suroviny Postup
2 sáčky rýže
olivový olej
1 okurka
4 rajčata
200 g měkkého salámu
100 g tvrdého sýra
sůl
pepř Uvařenou rýži za tepla prolijeme olivovým olejem, nakrájíme zeleninu, salám a sýr, salám orestujeme a vše smícháme s rýží. Osolíme a opepříme a dáme vychladit.


1. Rošťáky
Suroviny Postup
1 kg vepřové vykostěné kotlety
1 k.lž. Kremžské hořčice
1 k.lž. plnotučné hořčice
1 k.lž. kečupu
1 k.lž. pepře
1 k.lž. soli
2 celá vejce
2-3 lžíce škrobové moučky
olej Vepřové maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Z kremžské hořčice, plnotučné hořčice, kečupu, mletého pepře, soli, oleje, rozšlehaných vajec a škrobové moučky připravíme směs, do které plátky masa naložíme na 24 hod. Druhý den opečeme na oleji.
Jako příloha jsou vhodné vařené brambory nebo hranolky.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: Italský salát