27.12.06

Brokolicový salát
Suroviny Postup
1 brokolice
150 g nivy
1 konzerva tuňáka
olivy Brokolici uvaříme, rozebereme na malé růžičky a necháme vychladnout. Do misky vyklopíme tuňáka i s olejem, přidáme na kostičky nakrájenou nivu, na plátky nakrájíme olivy a vychlazenou brokolici. Vše zamícháme a uložíme v chladu do druhého dne.

4. Protichřipkový salát
Suroviny Postup
500 g kysaného zelí
2 mrkve
1 větší jablko
1 cibule
1 lž. strouhaného křenu
1 zakysaná smetana Kysané zelí a cibuli nakrájíme a mrkev s jablkem nastrouháme, přidáme strouhaný křen a zalijeme smetanou. Dobře promícháme. Podáváme s pečivem.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty