12.1.07

Nivová polévka

Suroviny Postup
Cibule
150 g másla
200 g nivy
mléko
2 lž. hladké mouky
sůl
2,5 l bujónu Na oleji osmahneme cibuli zaprášíme moukou, zalijeme bujónem a provaříme. Poté přidáme nastrouhanou nivu a mléko a dle potřeby přisolíme.

2. Plněná broskev
Suroviny Postup
1 bal. krabích tyčinek
1/2 cibule
2 vejce na tvrdo
4-5 lž. majonézy
kompotované broskve
sůl
pepř
šlehačka ve spray Cibulku, vařené vejce a krabí tyčinky nakrájíme na drobno, přidáme majonézu, osolíme a opepříme. Směsí plníme kompotované broskve a zdobíme šlehačkou.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: Nivová polévka