16.1.07

Brokolicový salát

Suroviny Postup
1 brokolice
150 g nivy
1 konzerva tuňáka
olivy
vařená vejce
česnek Brokolici uvaříme, rozebereme na malé růžičky a necháme vychladnout. Do mísy dáme vychlazenou brokolici, nakrájenou nivu, na plátky nakrájené olivy, vařená vejce, drcený česnek a tuňáka. Vše zamícháme a uložíme v chladu do druhého dne.

3. Těstoviny se zelím a uzeným masem
Suroviny Postup
500 g kysaného zelí
2 cibule
300 g uzeného masa
1 bal. vícebarevných těstovin
sůl
pepř
polévkové koření
olej Na oleji osmahneme cibulku, přidáme na kostičky nakrájené uzené maso a kysané zelí. Okořeníme solí, pepřem a polévkovým kořením a dusíme do měkka. Uvařené těstoviny scedíme a vše smícháme.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: Brokolicový salát