6.12.06

Louisanská směs

Suroviny Postup
250 g masa (kuřecí, hovězí, vepřové)
velká cibule, nebo pórek
3 rajčata
kukuřice
hrst sušených hub
olivy
oříšky nebo mandle
slunečnicová semínka
olivový olej
provensálské koření
tabasco
ostrý kečup Maso rozkrájené na kousíčky orestujeme pak přidáme cibuli a (již namočené) houby, po zrůžovění přidáme všechny ostatní ingredience (kukuřici, rajčata, olivy, oříšky, mandličky, slunečnicová semínka, provensálské koření). Necháme vypařit šťávu. Rozmícháme tabasco s kečupem a vodou v níž jsme máčeli houby a zalijeme maso v pánvi a krátce prohřejeme.
Podáváme s čímkoliv, nejlépe s rýží, těstovinami nebo opečenými brambory s kořením. Vhodný je též rajčatový salát.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: Louisanská směs