24.10.06

Trendové nudle pro dva

Suroviny Postup
300 g nevaječných dlouhých nudlí tagliatelle – asi 10 zámotků
200 g vyloupaných krevet
hrst čerstvého listového špenátu
polévková lžíce nasekané pažitky
polévková lžíce nasekané petrželky
polévková lžíce nasekaného čerstvého oregana
3 stroužky česneku
3 polévkové lžíce olivového oleje
polévková lžíce balzamického octa
sůl
strouhaný sýr parmazán Tagliatelle uvaříme v osolené vodě al dente. Opláchnutý a vysušený špenát krátce osmahneme na oleji. Z olivového oleje, octa, soli, rozetřeného česneku a nasekaných bylinek uděláme dressing a vše promícháme s těstovinami a špenátem. Vmícháme vyloupané krevetky, pár jich pro barvu položíme na povrch a jednotlivé porce posypeme strouhaným parmazánem. Krevety můžeme použít čerstvé nebo mražené. Mražené těsně před použitím rozmrazíme v mikrovlnné troubě.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: Trendové nudle pro dva