22.4.06

krevety

1. Tygří krevety
Suroviny Postup
Tygří krevety
Máslo
Sůl
Brandy ( whisky )
Smetana
Bílé pečivo Krevety dusíme na másle, osolíme, podlijeme kapkou Brandy, flambujeme a pak zalijeme smetanou.
Mícháme do chvíle, kdy se spojí máslo, Brandy a smetana do omáčky.
Pak podáváme s bílým pečivem.


2. Izerova krevetová pomazánka
Suroviny Postup
Krevetky ve vl. Šťávě
Sůl
Pepř
Majonéza
Citronová šťáva
Čerstvé rohlíky Krevetky rozmačkáme, posolíme, popepříme, zakapeme citronovou šťávou, vmícháme majonézu a namažeme na nakrájené rohlíky.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: krevety