2.5.10

kulinářské recepty

Karlovarské placky
Suroviny Postup
1kg vařených brambor
½ kg hrubé mouky
sůl
náplň:
4 cibule
150g uzených žebírek
malé lečo
pepř
50g žampiónů
Těsto z vařených brambor a hrubé mouky rozdělíme na bochánky, z kterých vyválíme placky a necháme v chladu. Připravíme směs z uvařených na kously nakrájených žebírek, které smícháme se zesklovatělou cibulí, žampióny a přidáme lečo, sůl, pepř.
Placky plníme směsí, přeložíme a smažíme.



Široké nudle
Suroviny Postup
500g nudlí
200g kuřecích prsou
150g žampiónů
1ks pórku
250 ml šlehačky
200g sýru eidam
sůl
pepř
bazalku
sójovou omáčku
worchestr
V osolené vodě uvařené těstoviny smícháme se směsí, kterou připravíme na pánvi z orestovaného masa, žampionů, pórku, smetany a koření. Vše dáme do zapékací misky a posypeme sýrem.
Pečeme při 200°.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: kulinářské recepty