3.1.10

Ředkvičky s mletým masem

Suroviny: Postup:
½ kg mletého masa
4 balíčky ředkviček
1 okurka
5 stroužků česneku
olej
škrob.moučka
1 a půl lžičky zelen.koření
3/4 lžičky zázvoru
3/4 lžičky ml.kmín
3 lžíce sojové omáčky
3 lžičky cukru
lžíce octa
sůl Nakrájené ředkvičky osolíme a smažíme na prudkém ohni asi 8 min. Na zbylém oleji osmažíme mleté maso až zbělí. Obsah obou pánví smícháme, přidáme okurku a koření. .Na závěr ochutíme prolisovaným česnekem, sojovou omáčkou, cukrem, octem a zahustíme škrobovou moučkou.Omáčka musí být hustá. Podáváme s rýží nebo chlebem.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: Ředkvičky s mletým masem