2.9.07

Ražniči s banánem

Potraviny:
plátky masa ( vepřové, drůbeží… ), slanina , cibule, banány, mouka
Postup:
Plátky masa dobře naklepeme a necháme v chladu odležet nejlépe do druhého dne
zalité v misce olejem a posolené, kořeněné podle chuti. Napichujeme na špíz (
špejli ) střídavě maso, slaninu, cibuli. Na pánvi ( ve vyhřáté troubě ) s
využitím oleje lehce podlité nejprve dusíme (aby slanina pustila tuk ), odkryté
dosmahneme. Otáčíme. Po vyndání ve šťávě bleskově poválíme a prohřejeme oloupané
banány, šťávu lehce zaprášíme moukou a rozvaříme. Šťávou přelijeme na talíři
ražniči.
Příloha:
brambory, hranolky, krokety

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: Ražniči s banánem