27.2.07

Toast s rokfórem a brokolicí

Suroviny Postup
300 g.brokolice
150 g.rokfór nebo niva toastový chléb
200 g.šunka
100 g.máslo
kečup Brokolici krátce spaříme cca. 2 min., toasty lehce pomažeme máslem z obou stran, položíme na plech
a obložíme šunkou, rozložíme růžičky brokolice a posypeme nastrouhaným sýrem. Vše zapečeme.

1. Zapečené ravioli
Suroviny Postup
400 g. raviol
200 g.žampionů
1 plechovka loupaných rajčat (400 g).
olivový olej
150 g. zakysané smetany
100 g.parmazánu Ravioli uvaříme dle návodu, na oleji podusíme žampiony, přidáme rajčata, sůl, pepř a přivedeme do varu. Přimícháme kyanou smetanu a ravioli. Dáme do zapékací misky, zasypeme parmazánem a zapékáme 15-20min.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: Toast s rokfórem a brokolicí