21.9.06

Zapékané palačinky se sýrem a žampióny

Suroviny Postup
na omelety:
2 vajíčka
750 ml mléka
hladká mouka
sůl
náplň:
bešamelová omáčka
500 g loupaných rajčat
máslo
olivový olej
250 g žampiónů
250 g mozzarelly
100 g parmezánu Nejdříve si připravíme slabounké a světlé palačinky. Pak do bešamelové omáčky vmícháme rajčata, která rozmačkáme, osolíme a povaříme. Na másle podusíme osolené žampióny. Na každou palačinku rozložíme nastrouhanou mozzarellu a parmezán a na sýrovou směs žampióny. Palačinky stočíme a vložíme do zapékací misky, na jejíž dno jsme dali rajskou omáčku. Jejím zbytkem přelijeme palačinky a posypeme strouhaným parmezánem. Zapékáme 10 minut.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: Zapékané palačinky se sýrem a žampióny