2.9.06

Penne s kuřecím masem

Suroviny Postup
300 g kuřecích prsíček
500 g penne
1 cibule
1-2 stroužky česneku
bílé víno
smetana
bazalka
100 g parmazánu
sůl
bílý pepř
škrobová moučka
olivový olej
100 g zeleného chřestu Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme škrobovou moučku a řádně promícháme. Do vroucí osolené vody dáme vařit těstoviny. Kuřecí maso orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme cibuli, česnek, chřest a zalijeme bílým vínem. Na konec přidáme bazalku a zjemníme smetanou. Uvařené těstoviny smícháme s kuřecím masem, posypeme s parmazánem a podáváme.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: Penne s kuřecím masem