22.8.05

Na paprice

400 g vepřového masa z cehokoliv, 2 stroužky česneku, 1 bobkový list, mletý pepř, 1 lžička Vegety, 1 lžička octa, ½ lžičky cukru, 2 lžičky červené papriky, masový vývar nebo voda, 1 cibule, 2 rajčata, 1 lžička Solamylu, zelená petrželová nať.
Maso nakrájíme na silnější nudle, osolíme, opepříme a za stálého míchání opečeme v oleji do zlatova. Pak přidáme rozetřený česnek se solí, mletý pepř, bobkový list, Vegetu, cukr, ocet, papriku, podlijeme vývarem nebo vodou, přimícháme cibuli a raječta, přiklopíme a udusíme do měkka. Nakonec zahustíme Solamylem, můžeme dochutit drobně nakrájenou petrželkou. Podáváme s rýží.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: Na paprice