Trojbarevné závitky
4 tenké plátky zadního hovězího masa4 tenké plátky uzeného masa
4 sterilované okurky nebo 4 lžíce sterilovaného zelí
4 lžíce kečupu
2 lžíce hořčice
2 lžíce hladké mouky
1 cibule
sůl
pepř
2 lžíce oleje
1/2 hrnku vývaru
Hovězí plátky nejdříve naklepeme, osolíme a opepříme podle chuti, potřeme kečupem. Naklepeme si uzené maso a položíme je na hovězí plátky, potřeme je hořčící a pokladme je okurkami nebo zelím. Plátky stočíme, omotáme je nití a posypeme malinko moukou. Osmahneme si na oleji pokrájenou cibuli a plátky opečeme ze všech stran. Podlijeme pak vývarem a dusíme, až nám maso změkne. Z hotových závitků nezapomeneme odstranit nit a podáváme ke konzumaci.
Labels: Kulinářské recepty
0 Comments:
Post a Comment
<< Home