19.3.08

Upíří kapsa

Upíří kapsa
Potraviny:
4 kotlety, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 2 žampiony, sůl, koření (směs na
steaky), hladká mouka, olej
Postup:
Odkostíme a naklepeme kotlety, odřezky masa nadrobno pokrájíme. Na plátky
nakrájíme cibuli, česnek a žampiony. Kotlety z jedné strany osolíme a z druhé
posypeme kořením. Na okořeněnou stranu poklademe masové odřezky, plátky cibule,
česneku a žapionů. Maso přehneme na půlku, vzniklé kapsy lehce sklepneme,
zpevníme párátky, obalíme v hladké mouce a na oleji z obou stran zprudka
opečeme. Poté podlijeme a dusíme doměkka. Podle chuti můžeme přidat ještě
prolisovaný česnek.
Příloha:
čočka nakyselo, brambory, hranolky, krokety

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: Upíří kapsa