19.3.07

Plněné studené dobrůtky od Geprtů

Suroviny Postup
2 ks oranžové nebo žluté papriky
2 vařená vejce
plátkový madeland (zelený)
- //- Light (modrý)
6 plátků dušené šunky
A: Pomazánka pro papálky
2 x Lučina
3 ks Apetito sýra
malý parmazán
pažitka
česnek
hořčice
capari
salátová okurka
Příloha: Tmavá bageta nebo francouzský chléb
B: Pomazánka
pro hubnoucí
Tvaroh ve vaničce (bez tuku)
Pažitka
Česnek
Capari
Salátová okurka
Chimi Churi (koření)
-případně přiveze své
Příloha: čerstvá okurka Papriky rozřízneme napůl, vejce rovněž a půl naplníme pomazánkou A
A půl pomazánkou B. Z vejce lze vyndat žloutek a rozmíchat do pomazánky, nebo nevyndat a pomazat celou půlku vejce.

Na 3 plátky šunky a 3 plátky madelandu (zelený obal) namažeme pomazánku A.

Na 3 plátky šunky a 3 plátky madelandu LIGHT (modrý obal) namažeme pomazánku B.

Vše ozdobíme capari a kolečky okurky.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: Plněné studené dobrůtky od Geprtů