Sojové maso na pepři
Sojové kostky přelijeme masoxem rozpuštěným v 2,5 dl vařící vody. Posypeme pepřem. Necháme odležet a scedíme. Na tuku do zlatova osmahneme cibuli, přidáme kostky a opečeme, přidáme pepř, zaprášíme moukou, osmahneme. Zalijeme nálevem a trochou vody, dosolíme a dusíme 20 minut. Podáváme s bramborem.Segetínský guláš
Sojové kostky, posypeme pepřem a drceným kmínem, přelijeme polévkovým kořením s česnekem a 2 dl vody a necháme odležet. Na tuku zpěníme cibuli, přidáme zcezené kostky, opečeme, zaprášíme moukou, přidáme sůl, papriku, majoránku, kečup a zalijeme nálevem z kostek. Promícháme a dusíme 20 minut. Přidáme pivo a krátce podusíme. Podáváme s brambory.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home