28.10.05

bramborovy gulas

Oloupeme brambory a nakrájíme spolu s uzeninou. Do hrnce nalejeme trochu oleje a necháme rozpálit, poté přidáme jemně nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme papriku, pořádně promícháme a necháme chvíli smažit. Přidáme brambory, maso a kostičku Masoxu. Dolijeme vodou, osolíme a vaříme do změknutí brambor.
V hrnku si rozmícháme 2 lžíce hladké mouky a přidáme do hrnce. Nakonec přidáme trochu majoránky a mletého pepře. Pořádně rozmícháme a necháme chvíli povařit.
Teď již záleží jenom na vaší fantazii, jak bude vypadat konečný výsledek. Běžně podáváme s chlebem. Dobrou chuť.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

kulinarske recepty: bramborovy gulas